Danske online spil

Danske online spil

Online spil er mange ting. For nogle handler det om at vinde penge, mens det for andre bare handler om at hygge sig, mens man fordriver tiden lidt. Uanset hvad du vil have ud af dit online spil, så er der mange som blot lægger vægt på, at det foregår på dansk.

Det kan naturligvis sagtens lade sig gøre, og det gælder uanset om du spiller om penge, eller du bare vil hygge dig med at spille en eller anden form for spil online. Her hos Onlinespil.net hjælper vi dig gerne med at finde de bedste steder for danske online spil.

Spil danske online spil hos disse udbydere:

Danske Spil

Danske Spil er Danmarks spillested nummer ét. I hvert fald for spillere, som gerne vil have kontante præmier med i spillet. Her kan du spille alt mellem himmel og jord af spil, som du kunne forestille dig at satse penge på – og såmænd også et par stykker, som du ikke havde tænkt over.

Danske Spil giver dig en platform til at spille casinospil eller poker og til at spille på fodboldkampe eller anden sport. Det er der nu ikke noget særligt ved, da mange andre spiludbydere kan tilbyde lige præcist disse former for spil, og i flere tilfælde gøre det mindst ligeså godt som Danske Spil gør det.

Vil du til gengæld spille bingo med penge på højkant, ja så er der ikke andre steder at gå hen, og det samme gælder for dig, som gerne vil købe din lottokupon online. Derudover kan du hver dag spille på heste, når der er væddeløb rundt omkring på de danske travbaner.

Men det stopper ikke her. Danske Spil tilbyder dig nemlig også at spille spil, som er lidt mere utraditionelle i forbindelse med pengespil. Du kan eksempelvis muntre dig med spil som ludo eller hjerterfri.

GratisSpil.dk

Nu skal det hele ikke handle om penge, men derfor kan der jo godt være præmier på spil alligevel. Hos GratisSpil.dk kan du spille en masse forskellige små hyggelige spil. Mens du spiller, kan du optjene coins, som du kan bruge senere hen.

Det kan du gøre i præmiebutikken, hvor der ind imellem vil komme forskellige præmier op. Du kan dog ikke bare lige købe dem. Du skal derimod bruge dine coins til at byde på dem i en auktion. Det kan altså godt betale sig at optjene mange coins, før du går i gang i præmiebutikken.

Som navnet antyder er det helt gratis at spille hos GratisSpil.dk, men for 69 kr. om måneden kan du blive premium medlem, hvilket giver dig forskellige fordele. du optjener eksempelvis coins hurtigere, og du får spillene helt uden reklamer.

Duda.dk

Duda.dk er endnu et website, som tilbyder masser af forskellige gratis spil på dansk. Men Duda.dk er ikke helt som de andre. Her finder du nemlig et væld af forskellige kategorier, som giver dig nok at vælge mellem.

Duda.dk er for alle aldersgrupper, unge som gamle, drenge som piger. Du finder spil for de helt små, spil som har et undervisningsformål, og ganske almindelige brætspil, som f.eks, mastermind, dam eller solitaire.

Uanset hvad du vil spille – om penge eller for hyggens skyld, er der altså masser af muligheder. Følg med i bloggen her på siden for at få mere at vide om andre online tilbud.

God fornøjelse!

Giv din vurdering

Onlinespil.net giver dig

  • Oversigt over nettets sjoveste spil
  • De bedste bonusser til DK spiludbydere
  • Nyheder om de nyeste onlinespil
  • Og meget mere ….

Back to Top