Online krydsord

Online krydsord

Er du typen, som holder af at bruge søndag formiddag med at løse krydsord på avisens bagside? Så er der ingen grund til at vente til søndag, for der er masser af muligheder for at løse online krydsord.

Onlinespil.net har fundet nogle af de bedste eksempler frem, og her er noget for alle, uanset hvilket niveau du befinder dig på. Vi kan vise dig både ekspertkrydsord og børnekrydsord, og vi kan sågar finde nogle på engelsk, hvis du har brug for en ekstra udfordring.

Her kan du i øvrigt finde en ny online krydsord hver mandag:

 

Er du typen, der elsker online krydsord, så se med her:

Krydsord.dk

Ja, det er jo egentlig et oplagt gæt at taste ind i browseren, hvis det er online krydsord man leder efter, og Krydsord.dk bør også være det første sted du besøger. Her kan du finde mere end 1.000 forskellige krydsordsopgaver i fem forskellige sværhedsgrader. Du kan vælge børnekrydsord og desuden krydsord i sværhedsgraderne let, medium, svær og ekspert. Du kan også finde forskellige varianter af krydsord som Hattrick og Xtra.

Det er helt gratis at bruge Krydsord.dk. Det kræver blot, at du opretter en profil på siden, men det er hurtigt overstået, og så er du i gang.

Vi er dog ikke kommet til det bedste ved Krydsord.dk endnu. Det bedste er, at du ikke engang behøver sidde derhjemme for at løse krydsord. Krydsord.dk har nemlig fået udviklet en mobil-app, som både findes til Android og iPhone. Du skal altså bare gå ind på Google Play eller iTunes og finde og downloade app’en der.

Hyggeleg.dk

Hvis du foretrækker at løse krydsord på papir, behøver du stadig ikke vente på avisen eller ugebladet. På Hyggeleg.dk kan du finde hundredvis af krydsord til både børn og voksne, som er lige til at printe ud og løse med en blyant eller en kuglepen.

Når du har fundet en krydsord, som du har lyst til at løse, bliver den åbnet i pdf-format, så du kan vælge mellem at printe den ud med det samme, eller downloade den til din egen PC, så du kan printe den ud og løse den senere.

Du kan i øvrigt finde mere end krydsord på Hyggeleg.dk. Her er også mange andre sjove aktiviteter for både børn og voksne. Du kan finde quiz-opgaver for voksne og forskellige tegne- og maleopgaver for børn.

Boatload Puzzles

Hvis du ikke bekymrer dig så meget om sprog og er klar til også at løse online krydsord på engelsk, så kan vi anbefale Boatload Puzzles. “A boatload” er engelsk slang for “en hel masse”, og det er lige præcis, hvad du finder hos Boatload Puzzles.

Siden bryster sig med at have verdens største samling af krydsordsopgaver, og med mere end 40.000 forskellige opgaver i samlingen lyder det sandsynligt nok. Du kan endda finde krydsord i tre forskellige størrelser, hvilket selvfølgelig rykker lidt rundt på sværhedsgraden.

Hvis du trods alt synes, at opgaven bliver en kende for vanskelig, så er der hjælp at hente. Du kan nemlig indstille opgaven sådan, at de forkerte bogstaver, du indtaster, står med rødt. På den måde bliver det hele lidt nemmere.

Besøg disse tre sider allerede i dag og kom i gang med at løse krydsord. Du er også velkommen til at læse mere her på siden om andre sjove online spil, som f.eks. skak eller forskellige quiz-spil.

God fornøjelse!

Giv din vurdering

Onlinespil.net giver dig

  • Oversigt over nettets sjoveste spil
  • De bedste bonusser til DK spiludbydere
  • Nyheder om de nyeste onlinespil
  • Og meget mere ….

Back to Top