Hvor kan jeg spille online quiz spil?

Hvor kan jeg spille online quiz spil?

Hvis du har styr på din paratviden, så er det rart en gang imellem at få lov til at bevise det. Enten overfor venner eller familie, eller måske i virkeligheden bare overfor dig selv.

Og det er masser af steder på nettet, hvor du har lige præcis den mulighed. Du kan finde online quiz spil både på dansk og på engelsk om alt mellem himmel og jord, så du kan vise hvad du kan på områder, hvor du er ekspert, og du kan udfordre dig selv med emner, som måske ligger lidt udenfor dit ekspertiseområde.

Her på Onlinespil.net holder vi af alle former for online spil – også quiz spil – det skal bare være sjovt. Vi vil naturligvis også gerne indvie dig i nogle af de steder på nettet, hvor vi synes, det er sjovest at spille online quiz spil.

Find dit online quiz spil her

VikingeQuiz

Øverst på listen findes VikingeQuiz. Her er tale om et sjovt quiz spil, hvor det hele naturligvis foregår på dansk. Du har mulighed for bare at gå ind på siden og prøve quizzerne, og det kan man få lang tid til at gå med.

Hvis du til gengæld opretter dig som bruger på siden, får du adgang til mange flere quizzer med flere forskellige spørgsmål, og du får desuden også muligheden for at udfordre dine venner, så du kan bevise en gang for alle, at du er klogere end dem. Det er naturligvis helt gratis at blive medlem.

Paratviden.dk

Ligeledes på dansk er Parat-viden.dk. Her finder du en lang række spørgsmål inden for forskellige emner, og du har mulighed for at udfordre dig selv med quizzer, som du selv kan sammensætte med blandinger af forskellige emner og sværhedsgrader.

QuizUp

Hvis sprog ikke er et problem, så er QuizUp et besøg værd. QuizUp er først og fremmest beregnet til at blive spillet via din mobiltelefon, men du kan også få adgang til spillet direkte på din PC. Her handler det igen om at udfordre venner og bekendte, og du kan bruge din venneliste på Facebook til at finde modstandere.

En quiz i QuizUp består af syv spørgsmål, hvoraf de seks første giver op til 20 point, alt efter hvor hurtig du er med det rigtige svar. Du kan finde et rigtig stort udvalg af forskellige quizzer, og finder du et emne, som der ikke er en quiz om, kan du endda lave den selv.

Sporcle

Sporcle er tæt på at være det ultimative inden for online quiz spil. Dog kræver det ligesom med QuizUp, at du skal have styr på det engelske sprog. Har du det, giver Sporcle dig adgang til tusinder og atter tusinder af forskellige quizzer.

Ligesom hos QuizUp har du mulighed for at lave dine quizzer selv, og mange af de mest populære quizzer på sitet er netop skabt af brugere, som bare gerne vil dele deres interesse for et emne med ligesindede.

Det bedste ved Sporcle er, at du finder mange forskellige typer af quizzer. Det vil ikke bare sige forskellige emner, men også forskellige måder at besvare spørgsmålene på. I nogle quizzer skal du taste svaret ind, mens der skal klikkes med musen i andre. Du finder quizzer med billeder og du finder musikquizzer med små lydklip.

 

Hvor kan jeg spille online quiz spil?
5 (100%) 2 Stemmer

Onlinespil.net giver dig

  • Oversigt over nettets sjoveste spil
  • De bedste bonusser til DK spiludbydere
  • Nyheder om de nyeste onlinespil
  • Og meget mere ….

Back to Top