Kan man spille Quickskrab online?

Kan man spille Quickskrab online?

Hvis du nogensinde har købt et Quickskrab lod ved kassen hos købmanden “nu du alligevel var der”, så ved du også, at det kan være en supersjov måde at spille om penge og måske vinde på.

For uanset om man vinder den helt store gevinst, eller om der kun lige er nok til at købe et nyt lod, så er det selvfølgelig sjovt at vinde, men omvendt så gider man heller ikke blive stående i butikken for at blive ved med at skrabe.

Derfor er det et indlysende spørgsmål at stille om man kan spille Quickskrab online, og svaret er naturligvis ja. Alle de spil, som du kan købe hos købmanden, eller på tanken eller i kiosken, kan du også finde online på Danske Spils hjemmeside.

Her på Onlinespil.dk ser vi nærmere på et par af dem, og du kan læse om disse spil:

  • Mega Quick
  • 20 års Quick
  • 5’eren

Mega Quick

Og når man nu skal lave en gennemgang af nogle udvalgt skrabespil hos Danske Spil, så er det vel egentlig logisk nok at starte med den, som har den absolut største gevinst af dem alle, og den finder du på Mega Quick.

På Mega Quick kan du nemlig vinde helt op til 5.000.000 kr., og det er selvfølgelig en gevinst, som er svær at ignorere. Du kan spille Mega Quick online for 40 kr. pr. lod, og for dem får du hele tre vinderchancer.

Loddet indeholder tre skrabefelter. Øverst kan du skrabe ni felter fri, og finder du det samme beløb tre gange, har du vundet beløbet – det er ganske standard skrabespil. Det fungerer på samme måde med pengesækken til højre på loddet med den forskel, at hvis du skraber tre pengesække, så kan du vinde op til 13.000 kr. om måneden i 13 år. Endelig finder du et hjul, hvor du skal skrabe et vindertal, og håbe på at det matcher et af dine tal rundt om. Rammer du vindertallet med et af dine tal, har du vundet beløbet, som står sammen med dit tal.

20 års Quick

20 års Quick blev præsenteret for at fejre Quickskrabs 20 års jubilæum, men du kan stadig spille dette lod online, og det kan også vise sig at blive særdeles indbringende. Du kan nemlig vinde hele 20.000 kr. om måneden i 20 år. Det bliver i alt til en gevinst på 4,8 mio. kroner.

Du betaler 60 kr. for et lod, og for dem får du ikke færre end fem gevinstmuligheder. Fire af dem giver dig chancen for at vinde en ekstra månedsløn. I spil 1 skal du forsøge at finde tre krone-symboler på de ni felter for at vinde månedslønnen på 20.000 kr. i 20 år. I spil 2 kan du vinde samme månedsløn i fem år, hvis du finder tre kister.

I spil 3 kan du vinde månedslønnen i to år, hvis dit symbol matcher vindersymbolet i skrabefeltet. Spil fire kan sikre dig den ekstra månedsløn i et år, hvis du finder tre pengeskabe, og endelig kan du vinde 20.000 kr. en enkelt gang, hvis du finder tre seddelbundter.

5’eren

Nu er det ikke alle Quickskrab-lodder, som indeholder store milliongevinster. Du kan også spille om mindre beløb og samtidig risikere mindre. For bare fem kroner kan du spille med i 5’eren, hvor der er 50.000 kr. til en heldig vinder.

Du vinder, hvis du finder tre ens symboler på stribe i bedste “kryds & bolle”-stil. Beløbet du har vundet finder du under skattekisten.

Opret din spillekonto hos Danske Spil med det samme, så du kan komme i gang med at skrabe på disse eller nogle af de mange andre lodder allerede i dag. Gevinsterne er simpelthen for store til at lade være.

God fornøjelse!

Kan man spille Quickskrab online?
5 (100%) 1 Stemme

Onlinespil.net giver dig

  • Oversigt over nettets sjoveste spil
  • De bedste bonusser til DK spiludbydere
  • Nyheder om de nyeste onlinespil
  • Og meget mere ….

Back to Top