Spil pool online

Spil pool online

Holder du af at spille en gang billard eller pool nede på den lokale, mens du får en pilsner eller to med vennerne? Det kan også være, at du bare har set spillet, og godt kunne tænke dig at prøve det selv.

Uanset hvad, så har du faktisk mulighed for at spille pool online, og der er op til flere forskellige udbydere af online pool spil. Nogle er selvfølgelig bedre end andre, men her på Onlinespil.net har vi kigget på nogle af dem, som vi synes fungerer bedst.

Spil pool online med Pool Practice

Pool Practice er et hyggeligt lille spil, som kan give dig en smule øvelse i at sigte ordentligt. Du spiller mod dig selv, men der går hurtigt sport i at få så mange kugler i hul i træk, som det er muligt. Du kan finde Pool Practice på eksempelvis KnowledgeAdventure.com

Pool Practice er hyggeligt nok i sig selv, men der mangler måske en mulighed for rent faktisk at spille et spil pool, i stedet for bare at støde kuglerne i. Derudover kan man til tider blive lidt frustreret over at kuglerne standser alt for hurtigt, selv om det naturligvis blot er sammenligneligt med at spille på et lidt for langsomt bord i virkeligheden.

Spil pool online med 8 Ball Champion

8 Ball champion er et pool spil, som efterhånden har nogle år på bagen, men det er stadig populært blandt mange spillere. Du kan finde det gratis på flere forskellige spillesider, bl.a. MSN’s spilleside, og det er et spil, som man sagtens kan få en del underholdning ud af.

Selv om 8 Ball Champion er populært og underholdende, så har det stadig sine små fejl. Der er ingen mulighed for at spille mod andre end computeren, hverken over nettet eller på den samme computer, så det er et spil man spiller alene. Derudover er grafikken pæn, men den flyder ikke så godt som den burde, og kuglerne ser nærmest ud som om de “svæver” hen over bordet.

Spil pool online hos Miniclip

Hvis du vil prøve det absolut bedste pool spil, som vi kender til, så spil pool online hos Miniclip. Miniclip har selv udviklet spillet, som velsagtens er det mest populære online pool spil overhovedet med mange tusinde spillere fra hele verden.

Det er nemlig lige præcis det, som er det fantastiske ved Miniclips pool spil. Du kan spille i realtime mod andre spillere, som sidder rundt om i verden, og du har også mulighed for at finde dine venner og udfordre dem til et hurtigt spil.

Du kan nøjes med at spille som gæst, eller du kan logge ind med din Facebook profil og få gemt dine statistikker. Alt sammen ting, som er med til at gøre spiloplevelsen sjovere.

Er du først logget ind, kan du vælge mellem at spille enkelte spil eller hele turneringer, hvor du spiller om fiktive penge, og der bliver flere og flere fiktive penge på spil, efterhånden som du stiger i graderne.

Selve spillet er også det mest realistiske, vi kender til, og heri ligger en stor del af grunden til spillets popularitet. Lyden er næsten perfekt, det samme er måden kuglerne triller på, og du har mulighed for at sætte skru på dit stød.

Spil online pool på et af disse tre steder, og se om det er noget for dig. Er der andre spil, som du har lyst til at prøve, kan du læse Onlinespil.nets artikler om online skak, quizzer, krydsord eller Wordfeud.

God fornøjelse!

Spil pool online
5 (100%) 2 Stemmer

Onlinespil.net giver dig

  • Oversigt over nettets sjoveste spil
  • De bedste bonusser til DK spiludbydere
  • Nyheder om de nyeste onlinespil
  • Og meget mere ….

Back to Top