Spil skak online

Spil skak online

Der er efterhånden meget få grænser for, hvad der kan spilles online. Der er selvfølgelig alle de ting, som kan spilles om penge – poker, sportsvæddemål, bingo, spilleautomater og andre casinospil – og så er der de ting, som folk som regel bare spiller for at hygge sig og måske udfordre sig selv lidt. Det kan eksempelvis være quizzer eller krydsord.

Et andet af de spil er skak. Skak som brætspil har eksisteret i mere end halvandet årtusinde, så det er naturligt nok, at spillet også var noget af det første man kunne spille på nettet. I dag er der hundreder af steder, hvor du kan spille skak online, og her på Onlinespil.net, vil vi gerne være behjælpelige med at vise dig et par af dem.

Spil skak online på disse sites

Lichess.org

Det første sted vi er faldet over er Lichess.org. Lichess er et site, som er dedikeret til skakspillere, som bare har lyst til at spille. Du kan spille anonymt eller oprette en spillerprofil. Det er helt gratis.

Når du er kommet ind til Lichess, har du mulighed for at vælge hvordan du vil spille. Du kan spille mod computeren på 10 forskellige sværhedsniveauer, du kan sætte et spil i gang mod en tilfældig modstander, eller du kan invitere en ven til at spille mod dig. Du kan også melde dig til forskellige turneringer, eller bare følge med i andres spil. Det hele foregår selvfølgelig på dansk.

Når du sætter spillet i gang har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer af skak, og du kan sætte timeren til hvilken tidsbegrænsning passer dig og din modstander bedst. Derefter er det bare at sætte brikkerne i spil.

FlyOrDie

Skakspillet hos FlyOrDie minder på mange måder om det, som du finder hos Lichess, selv om du ikke har helt så mange muligheder. Du kan vælge at spille som gæst, eller du kan oprette en profil, hvilket ligesom på Lichess er helt gratis.

Der hvor FlyOrDies spil slår det, som du finder hos Lichess er på grafikken. Der er kælet en del mere for detaljerne. Brikkerne hos FlyOrDie har fået et nærmest futuristisk design, og selvom det kan tage et lille stykke tid at finde ud af hvilke brikker er hvilke, så er spillet flot lavet.

FlyOrDie tilbyder også meget andet end skak. Du kan finde en lang række andre spil, inkl. brætspil som mølle, dam eller backgammon, ligesom du også har mulighed for at spille pool, snooker og sågar curling. Det hele kan du i øvrigt tage med dig og spille direkte fra din mobiltelefon, uden at du behøver installere nogen app.

PlayOK

Som website minder PlayOK på mange måder om FlyOrDie. Du kan finde et bredt udvalg af forskellige spil som dam, somino, ludo, backgammon og selvfølgelig skak. Det hele er dog lidt mere simpelt og her er ikke gjort voldsomt meget ud af grafikken. Det skal dog ikke tage noget væk fra selve spiloplevelsen, og det er nemt at finde en modstander.

Ligesom på Lichess har du desuden mulighed for at deltage i forskellige turneringer, så hvis et enkelt parti ikke er nok, kan du sagtens finde mere action. Som på begge de to andre sites, så er det helt op til dig selv, om du vil oprette en profil eller bare spille anonym. Det er helt gratis at spille.

Som du kan se, er der masser af muligheder for at tage et spil skak online . Vi har nævnt et par af dem her og dårligt nok skrabet overfladen af, hvad internettet kan tilbyde. Det er bare med at komme ud og finde dit favoritsite.

Giv din vurdering

Onlinespil.net giver dig

  • Oversigt over nettets sjoveste spil
  • De bedste bonusser til DK spiludbydere
  • Nyheder om de nyeste onlinespil
  • Og meget mere ….

Back to Top