Wordfeud

Wordfeud

For nogle år siden var Wordfeud den helt store smartphone-dille, og alle spillede med, for det skulle selvfølgelig bevises, at man havde mere styr på det danske sprog end vennerne.

Dillen er for længst gået i sig selv, som diller nu engang gør, men selve spillet kan du stadig downloade til din telefon, hvis du har lyst til prøve det, hvad enten det er for gamle dages skyld eller for at prøve noget nyt.

Du kan hente det både hos iTunes eller Google Play, og hvis du læser dette fra din mobil eller tablet kan du gå direkte ind på Wordfeuds hjemmeside og downloade det derfra.

Sådan virker Wordfeud

Wordfeud handler om at danne ord med de bogstaver, som man har fået tildelt. De ord du danner, skal være i forbindelse med de ord, som allerede ligger på brættet. Hvert bogstav har en bestemt værdi, og på den måde er det ikke helt ligegyldigt hvilke ord du danner.

På brættet findes desuden felter, som giver dig forskellige bonusser. Nogle af felterne fordobler eller tredobler det enkelte bogstavs værdi, og andre gør det samme ved hele ordet. På den måde er det altså også vigtigt, hvor du lægger dit ord.

Bliv bedre til Wordfeud

Den mest indlysende måde at være god til Wordfeud er naturligvis at have et stort ordforråd, men du behøver ikke, at sidde og lære din ordbog udenad. Der er masser af små finesser i spillet, som kan gøre dig til en meget bedre Wordfeud-spiller i løbet af ingen tid.

Det værste, som kan ske for dig i slutningen af spillet er at sidde fast med nogle af de svære bogstaver som C, X eller Z. Derfor er det en god idé at lære de små ord på 2 og 3 bogstaver. På hjemmesiden Bingoforum kan du finde ordlister for hele alfabetet.

Derudover er det også en fordel at begynde at tænke taktisk. Det er nemlig ikke altid, at det længste og højst scorende ord, du kan lave, er den bedste løsning. Ganske ofte er der faktisk mere fornuft i at placere et mindre ord, som forringer din modstanders muligheder.

Endelig kan det godt betale sig at spare lidt på nogle af bogstaverne. Der er nemlig en 40 point bonus for at bruge alle syv bogstaver, så er der et enkelt, som ikke passer ind, så forsøg at slippe af med det så du måske kan få det, du mangler

Scrabble

Wordfeud er selvfølgelig baseret på det klassiske spil Scrabble, og det kan du naturligvis også spille online. Det officielle Scrabble spil kan du finde som en Facebook-app, så du kan spille mod alle dine venner herfra. Det eneste problem med det, er at det ikke findes i en dansk version. Du kan udover engelsk vælge mellem tysk, fransk, italiensk, spansk og portugisisk.

Der findes dog også et sted, hvor du kan spille Scrabble på dansk. På ThePixiePit.co.uk kan du finde en række dansksprogede Scrabble-rum, hvor du kan invitere og udfordre dine venner.

Download Wordfeud til din telefon eller tablet i dag, eller besøg ThePixiePit for at spille Scrabble på dansk. Uanset hvad, ønsker vi dig god fornøjelse!

 

 

 

Giv din vurdering

Onlinespil.net giver dig

  • Oversigt over nettets sjoveste spil
  • De bedste bonusser til DK spiludbydere
  • Nyheder om de nyeste onlinespil
  • Og meget mere ….

Back to Top